Tilbage i Danmark

Nu har vi jo næsten været hjemme i en lille måned, dagene flyver også her. Jeg har lovet at blive ved med at skrive lidt på bloggen – det er faktisk også meget rart som en slags dagbog, man kan gå tilbage og slå op i. Det bliver jo nok ikke helt så spændende herhjemme – men hverdagen har jo også sin charme!

Det var selvfølgelig dejligt at komme hjem igen til hus, have og ikke mindst familie og venner. Og Jeppe nød en god remu-mad.

Børnene nyder ferien og har haft mange legeaftaler. Morten startede på arbejde allerede mandagen efter, vi kom hjem. Men han er jo heldig at få lov at komme til Californien igen på næste fredag. Jeg er nu lidt misundelig – må skrive en indkøbsseddel til ham – for hvor er alting da dyrt herhjemme. Vi er begyndt at spørge hinanden, hvornår vi skal afsted igen 🙂 Nej det bliver ikke forløbig, men vi kunne nu godt finde på at tage afsted i et års tid næste gang. Jeg har indtil videre kun haft en enkelt nattevagt.

Drengene og jeg var en tur i Hvolriis jernalderlandsby sammen med familien Pihlkjær. En hyggelig dag med skønt vejr, der sluttede med fælles grill, hygge og badning ved Birkesø.

Vejret her i Danmark skal man vel lige vænne sig til, når man ikke har set regn i 1½ mdr… Men de dage hvor det har været rigtig sommer, nyder vi det, og børnene har sovet i telt i haven.

Sidste lørdag var vi en tur på Rømø, hvor vi bla. var til “fåre-dag” på Kommandørgården. Vi så et lam blive skåret ud, prøvede at lave reb og så en fårehyrde med hendes hunde. Bagefter så vi en lille bitte bygning, der engang havde været skole, Rømø kirke og et hegn lavet af hvalknogler. Herefter kørte vi til Tyskland og købte ind til vores “tak-for-hjælpen-have-fest”, som vi skal holde på lørdag.

Søndag den 31/7 havde Signe og Jeppe inviteret til forsinket fødselsdag, så der kom en hel flok kommende 3.B´er til burger og pomfritter. Det gik fint, og de legede godt. Vi havde slået teltet op i haven.

I dag har alle tre haft legeaftaler. Det er faktisk “½-fødselsdag” i dag – tvillingerne skulle have været født i dag den 2/8, hvis de da var blevet derinde.

This entry was posted in Diverse. Bookmark the permalink.

1 Response to Tilbage i Danmark

  1. susanne Kirkegaard says:

    Vi nyder, I er kommet hjem igen. Det er rart lige at kunne smutte op til Jer og få “verdens største krammere” af vores dejlige børnebørn!!!!
    Tak for en rigtig hyggelig dag i lørdags. Hvor er det nogle søde mennesker, I har omkring Jer i Vroue!!
    Knus fra morfar og mormor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *