Sidste kapitel

Så er det vist nu, jeg skal skrive sidste kapitel i vores eventyr. Det har været 4 uforglemmelige måneder her i det Amerikanske.Vi har virkelig nydt det, og jeg synes, vi har set og oplevet så meget, både da vi var i Rolla og på vores tur mod vest. Der har været masser af læring og nye indtryk for os alle. Jeg er glad for at have haft muligheden for at prøve at hjemmeskole børnene. De har suget til sig – ikke bare af den daglige undervisning i køkkenet i Rolla, men mindst lige så meget på vores ture ud i naturen, på museer og til det amerikanske “sport and games”, hvor de stiftede bekendtskab med det engelske sprog. Signe har fået en sød veninde i Gracye, og de vil forhåbentlig holde kontakten ved lige. Der har selvfølgelig også været mindre “sjove” oplevelser, som vi fik tæt på. Både de hverdagsagtige som en GMC van med usædvanlig mange mekanikerbesøg og de mere specielle som oversvømmelserne tæt på Missouri og tornadoerne – nogle timer i badekarret og det frygtelige syn af ødelæggelserne i Joplin.

Det har været spændende at stifte bekendtskab med den amerikanske kultur. Vi glæder os til rugbrød og leverpostej, men har til gengæld prøvet en masse forskellige spisesteder her. Jeppe kommer sikkert til at savne McDonalds. Jeg kommer til at savne Walmart og deres åbningstider. Vi kommer nok også til at skulle på Cola-afvænning, Marius er begyndt at sige: “mor gi´ mig lige en coke”. For Morten bliver det værste vist at skulle undvære bilen og benzinpriserne.

Tænk vi har været så heldige at få lov til at se så mange smukke og spændende steder herovre. Grand Canyon og HI1 med den helt fantastiske natur, Hoover Dam der er et imponerende bygningsværk, byer som Las Vegas, San Francisco og LA, lange øde strækninger på Route 66 krydret med hyggelige diners og totalt øde byer. Vi har set museer med alt fra støvsugere til Air Force One.

Det var skønt med besøg af Moster og Morten, det er så rart, at have de samme oplevelser at dele. Vi har nydt hver en e-mail, breve og skype-samtaler. Der er jo slet ikke så langt, når man let lige kan ringe sammen.

Dagen i dag er gået med de sidste indkøb (pigerne tog i outlet og drengene på flymuseum) og så en tur på Ronald Reagan museum.

Vi er nu ved at pakke kufferterne sammen og gøre klar til at tage med flyet hjem i morgen 16.30. Vi glæder os til at se venner og familie igen – håber I er klar til at se en masse billeder. Vi er tilbage i Vroue tordag aften. 

This entry was posted in USA tur 11. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sidste kapitel

  1. Christina says:

    Vi er altså også rigtigt glade for at have fået lov til at dele lidt af turen med jer. Kigger hver dag på det fine billede fra Lane Spring Park vi har fået op på væggen og tænker på turen over til jer.
    Men nu bliver det altså dejligt at få min søster og ungerne hjem igen! Jeg håber jeg stadig en gang imellem vil få en mail fra tvillingerne selvom de er i Vroue og ikke i Rolla.

  2. Jørgen says:

    Glæder os meget til at se jer igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *